9.8.2018. 9:15
0
Ubijen kum Goce Tržan, ubica presudio sebi
Mitar Vuković (66) ubio je jučer u dvorištu svoje porodične kuće u Đurđevu Maria Trtića (28), a potom izvršio samoubistvo.

Zločin i samoubistvo Vuković je počinio pištoljem. Prema informacijama sa mjesta događaja, Mariov nestanak prijavila je njegova sestra Marija.

Kako je rekla policiji, Mario se oko 11 sati odvezao od kuće mopedom i nije se javljao na telefon pa se uplašila da mu se nešto loše dogodilo. Policija se dala u potragu, pa su u jednom trenutku uočili njegov moped ispred Vukovićeve kuće, a kada su ušli u dvorište zatekli su krvavu scenu, piše “Blic“.

Nezvanično, motiv tragedije bi mogao biti novac, tačnije neraščišćeni dugovi. Inače, Trtić je bio vjenčani kum Goce Tržan i njenog muža Raše Novakovića.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.