9.8.2018. 10:40
0
Mafijaški obračun: Na bivšeg šefa osiguranja Ljubiše Buhe Čumeta sasuta kiša metaka
Aleksandar Avramov Avram (42), bivši šef osiguranja Surčinca Ljubiše Buhe Čumeta (54), izbjegao je preksinoć smrt u blizini Kupinova kada su na njega iz automobila u pokretu ispalili 10 hitaca.

Nepoznati napadači napravili su sačekušu za Avrama u šumi na putu Kupinovo - Obrež, a onda otvorili vatru na njegov Audi A8.

On u ekskluzivnoj ispovijesti za „Alo!“ kaže da je prethodnih dana dobivao prijetnje, ali da ih nije uzimao zaozbiljno i otkriva da je preksinoć za dlaku izbjegao smrt.

- Krenuo sam iz Surčina da obiđem svoju kuću u Obrežu kada se pri povratku ispred mog automobila stvorio auto koji je išao iz suprotnog pravca i uključio duga svjetla. Bukvalno su mi svjetla udarala u oči, a iz vozila sam vidio cijev. Odmah sam upalio duga svjetla, skrenuo sam s puta i zalegao na mjesto suvozača, a onda je počela pucnjava - opisao je Avramov za „Alo!”.

On kaže da nije prijavljivao prijetnje policiji.

- Komšije su mi govorile da se u Obrežu u blizini moje kuće mota neki sumnjivi auto, ali ni na to nisam obraćao pažnju. Pukom srećom sam izbjegao smrt, a automobil je potpuno izbušen. Ispaljeno je deset hitaca, koji su mi izbušili automobil, ali nisam ranjen - navodi Avramov i dodaje da je vidio dvojicu muškaraca kako idu ka njegovom automobilu.

- Pomislio sam da hoće da me ovjere. U tom trenutku je naišlo drugo vozilo i oni su se uplašili i pobjegli - otkriva napadnuti Avramov.

 
Avramov je i predsjednik međunarodne organizacije "Kobra“, čiji pripadnici, između ostalog, štite političare i tajkune. Kao saznajemo, dok se nije oženio, bio je u vezi s nekoliko srbijanskih poznatih pjevačica.

- Jedna zgodna crnka mu je čak posvetila pjesmu, koja je ubrzo poslije premijernog izvođenja postala megahit - kaže izvor za Alo.rs.

Kako „Alo!“ saznaje, mještani navode da su čuli pucnjavu i međusobnu razmjenu vatre, pa pretpostavljaju da je Avramov pucao na napadače.

Sagovornik srbijanskog lista ističe da je pravo čudo da je Avramov preživio kišu metaka.

Avramov je bio dugogodišnji tjelohranitelj Ljubiše Buhe Čumeta, a potom i njegov šef osiguranja, u kog je on imao bezgranično povjerenje.

Od njega je otišao prije osam godina i počeo da radi samostalno. Policija je obavila uviđaj, a Avramov je jučer popodne o nemilom događaju dao izjavu u beogradskom MUP-u.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.