13.8.2018. 10:43
0
Zaharova: Razgovor Putina i Trumpa o Kosovu – lažna vijest
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je da će i po pitanju eventualne podjele Kosova ili nekog drugog rješenja Rusija prihvatiti ono što je prihvatljivo za narod Srbije.

"Ono što će biti priohvatljivo za narod Srbije, to će biti sa naše strane sa poštovanjem prihvaćeno. Ali pitanje je da li je to korisno i šta će biti korisno za narod Srbije", rekla je Zaharova za Radio-televiziju Srbije upitana o stavu Rusije o podjeli Kosova.

Upitana da li bi zaista moglo da dođe do razgovora predsjednika Rusije i SAD-a, Vladimira Putina i Donalda Trumpa o Kosovu, Zaharova je rekla da je pri prošlom njihovom susretu objavljena takva vijest, ali da je ta vijest laž.

"To su lažne vesti, tipične lažne vijesti", rekla je Zaharova, prenosi Beta.


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.