25.8.2018. 14:45
4
Pretukao novinarku Standarda i A1 televizije na plaži u Crnoj Gori jer se žalila na glasnu muziku
Novinarka i urednica crnogorskog portala Standard i A1 televizje Milica Minić napadnuta je na plaži u Crnoj Gori, prenosi portal

Nju je napao Goran K. i to nakon kraće svađe. Naime, Milica je odmor provodila u Boki Kotorskoj, a u nedjelju 19. augusta je u društvu prijatelja otišla na obližnju plažu Ratac. Oko 14 sati na plažu je stigao muškarac koji je donio veći zvučnik i puštao glasnu muziku, piše Standard.

Minić ga je u jednom trenu zamolila da smanji ton što je on i učinio bez većeg negodovanja. No, uskoro je opet nastavio puštati glasnu muziku.

Oko 17.30, do ovog mladića pošao je Miličin prijatelj s namjerom da ga ponovo zamoli da utiša. Muškarac je ustao i počeo da psuje i vrijeđa Miličinog prijatelja, a onda se okrenuo i ka njoj i iz daljine, bez ikakvog razloga, verbalno napao i na nju. U tom trenutku, Milica mu je odgovorila da neće uzvratiti istom mjerom jer joj to nije manir, već da će mobilnim telefonom snimiti njegovo ponašanje kako bi ga prijavila policiji.
 
Kad je vidio da je Milica u ruke uzela telefon, počeo je da trči ka njoj. Prvo ju je gađao kršem veličine pola fudbalske lopte, što je ona uspjela “za dlaku” da izbjegne, a onda je uzeo i manji krš koji je Miličin prijatelj uspio da blokira rukom. U tom razjarenom stanju stigao je do Milice, skočio na nju, oborio je na kamenje, zavrnuo joj je ruku, presavio na tri dijela i držao je u tom položaju, dok joj nije oteo telefon i počeo da bježi.

Napadač je iste večeri uhapšen u Podgorici.

Sve čitatelje upozoravamo da je sadržaj snimka jeziv. To je izgledalo ovako:


4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.