15.9.2018. 17:26
0
Makedonija: Policajac ubio sugrađanina pa ga zapalio
Zbog sumnje da je ubio i zapalio sugrađanina uhapšen je policajac iz Bitolja, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije.

Portparol makedonskog MUP-a Toni Angelovski je medijima izjavio da je noćas oko dva sata priveden E.T. (24) i da je u "potpunosti priznao i objasnio način na koji je izvršio ubistvo".

Angelovski je objasnio da je juče oko 16.30 prijavljeno da na putu u prilepskom selu Belovodica gori nepoznata osoba i da su policajci koji su došli na lice mjesta na tjelu primjetili prostrelne rane.

Utvrđeno je da je ubijen 36-godišnji Bitoljčanin A. B, a osumnjičeni policajac će u toku dana biti predat tužiocu, rekao je porparol makedonske policije i najavio da će svi detalji ubistva naknadno biti objavljeni u koordinaciji sa tužilaštvom.

Kablovska televizina 21 objavila je da je Tužilaštvo u Prilepu potvrdilo da su na ubijenom pronađene četiri prostrelne rane i da mu je zapaljena glava, ali da je ipak mogao da se prepozna.

Dodaje se da su kod ubijenog pronađeni lični dokumeti, što je olakšalo identifikaciju, prenosi Beta.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.