16.9.2018. 17:00
6
I delegacija iz BiH na Paradi ponosa u Beogradu
Parada ponosa, pod sloganom "Reci DA", održava se u centru Beograda. Na Trgu Slaviju je vesela atmosfera, a okupljeni kažu da im je današnji dan veoma značajan, jer na ovaj način mogu da se izbore za svoja prava.

Paradi ponosa prisustvuje premijerka Ana Brnabić, ministri rada i državne uprave Zoran Đorđević i Branko Ružić, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, povjerenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković, ambasador EU Sem Fabrici, ambasador SAD Kajl Skat, ambasador Francuske Frederik Mondoloni, ambasador Italije Karlo Lo Kaso.

Kako je saopćeno iz Sarajevskog otvorenog centra, i delegacija iz Bosne i Hercegovine učestvuje na Paradi ponosa, prenosi N1.

(Amila Alijagić)

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.