30.9.2018. 12:35
0
Mladići maltretirali ženu koja je došla da glasa na referendumu, a onda se sukobili sa policijom
U Skoplju je privedena grupu mladića koji su maltretirali ženu koja došla da glasa na referendumu, a potom se sukobili sa policijom, javili su makedonski mediji.

Incident se dogodio na glasačkom mjestu pred Osnovnom školom "Lazo Angelovski" u skopskom naselju Novo Lisičje, gdje je grupa mladića napala ženu, pa je intervenisala policija koja je bila raspoređena na ovom biračkom mjestu. 

Pošto se grupa suprotstavila organima reda, policajci su zvali pojačanje, pa je grupa nakon toga privedena u policijsku stanicu. 

Glasanje na ovom biračkom mjestu nije prekidano. 

Očekuje se zvanična informacija MUP-a povodom ovog incidenta. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.