8.10.2018. 17:12
0
Uhapšen profesor iz Sjenice koji je prijetio da će isjeći djevojčicu satarom na 13 komada
I. K. se zaključao u stanu i nje htio otvoriti vrata policiji, a hapšenje su pokušali spriječiti i članovi njegove porodice.

Policija u Sjenici uhapsila je I. K. (41), bivšeg profesora engleskog jezika, zbog prijetnji i poruka koje je slao djeci i njihovim roditeljima na Facebooku.

Posljednji slučaj, poslije kojeg je policija reagirala, bio je kada je on majci 11-godišnje djevojčice napisao da joj kćerku treba satarom isjeći na 13 dijelova!

Tokom pokušaja hapšenja I. K. se zaključao u stanu i nje htio otvoriti vrata policiji, a hapšenje su pokušali spriječiti i članovi njegove porodice. Poslije dužeg uvjeravanja i pregovora, on je konačno uhapšen, a u stanu je policija pronašla laptop, tri mobilna telefona, fleš memoriju i štampač koji su, po nalogu PU Beograd, poslati na vještačenje.

Uhapšeni je saslušan i određeno mu je zadržavanje 48 sati u novopazarskom Okružnom zatvoru. 

Poruke bivšeg profesora zgrozile su Srbiju, a jedna od njih, upućena majci 11-godišnje djevojčice i objavljena na Facebooku, glasi ovako:

- Ovo je satara kojom će tvoje dijete biti ritualno isječeno na 13 komada, a onda će ti komadi biti bačeni psima. Ti ćeš biti natjerana to da gledaš, a zatim će ti biti iščupana maternica i bit ćeš živa odrana. To će ti biti odgovarajuća kazna - napisao je profesor-manijak, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.