13.10.2018. 15:45
0
Poslije svađe ranjen policajac u Sjevernoj Mitrovici
On je rekao da je do pucnjave došlo oko 3.20 sati ispred Gradske kafane "Centar", nakon rasprave između osumnjičenog napadača i žrtve

Pripadnik kosovske policije zadobio je dvije prostrelne rane u pucnjavi koja se dogodila ispred ugostiteljskog objekta u Sjevernoj Mitrovici.

Potvrdio je to zamjenik regionalnog komandanta kosovske policije za sjever Besim Hoti.
 
On je rekao da je do pucnjave došlo oko 3.20 sati ispred Gradske kafane "Centar", nakon rasprave između osumnjičenog napadača i žrtve, navodeći da su obojica srpske nacionalnosti.

Prema njegovim riječima, povrijeđeni je potom prebačen u KBC Sjeverna Mitrovica, a ljekari koji su intervenirali kazali su da je van životne opasnosti.

Hoti je naglasio da policija traga za napadačem i dodao da je on odranije poznat policiji.

Slučaj je okarakteriziran kao zadobivanje teških tjelesnih povreda i neovlašteno posjedovanje i upotreba oružja, rekao je Hoti, prenosi Avaz.ba.

On je dodao da taj slučaj "nema veze sa službenom dužnošću" kao i da povrijeđeni policajac u trenutku napada nije bio na dužnosti.


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.