14.10.2018. 21:45
0
Tramvaj pregazio pješaka u Zagrebu, tijelo zapelo ispod vozila
U zagrebačkim Poljanicama iza 20 sati tramvaj je naletio na pješaka, potvrdila je policija.

Kako navode očevici, muškarcu je cijelo tijelo zapelo ispod tramvaja, a glasnogovornik Zagrebačkog električnog tramvaja (ZET) kazao je da je muškarac preminuo.

- Oko 20.15 na Aveniji Dubrava u smjeru Dubca kod kućnog broja 240 pješak je smrtno stradao nakon što je podletio pod tramvaj linije 11. Uviđaj je u toku i čeka se dizalica koja će podići tramvaj i izvući tijelo unesrećenog čovjeka. Linije 4, 7 i 11 u smjeru Dubca saobraćaju skraćeno do okretišta Dubrava. Više detalja bit će poznato nakon što policija obavi uviđaj - rekao je glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba, penosi Avaz.ba.




(Lejla Trle)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.