25.10.2018. 17:40
7
Nevjerovatan snimak iz Beograda: Manijak maltretira i dodiruje djevojčicu, niko od putnika ga nije spriječio u tome
Snimak iz jednog beogradskog tramvaja koji je danas osvanuo u Facebook grupi "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" šokirao je sve koji su ga vidjeli, prenosi Dnevni Avaz.

Na njemu se vidi kako muškarac prilazi tinejdžerki i počinje je grliti. Kako uplašena djevojčica pokušava da ga odgurne od sebe, on postaje sve nasilniji i napadniji. Priljubio se uz djevojku i dodirivao je po grudima i tijelu.

Ono što je posebno šokantno je činjenica da odmah iza njih sjedi nekoliko putnika koji ništa nisu učinili da pomognu djevojčici, pa čak ni da obavijeste vozača tramvaja da bi momentalno zaustavio vozilo.

Ispod snimka, koji se pojavio na Facebooku, je napisalo da djevojčica ima svega 12 godina.

Iz Gradskog saobraćajnog preduzeća kažu da im nije prijavljen ovaj incident.

- Vozač je u kabini, on to ne može vidjeti. Da ga je neko od putnika obavijestio, on bi reagirao, odnosno zaustavio bi tramvaj. Roditelji bi trebali prijaviti slučaj policiji - kažu iz GSP-a pitajući se zašto niko od putnika nije ništa rekao.

Kako kažu iz najvećeg beogradskog prijevoznika, oni nisu vidjeli snimak koji kruži društvenim mrežama, ali su čuli za njega, prenosi Avaz.

- Ovo je ludilo, ne mogu da vjerujem da se takvo nešto dešava. Najšokantnije je što putnici gledaju i ništa ne poduzimaju - dodali su iz GSP-a.

7
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.