2.11.2018. 14:04
0
Umrlo i dijete rođeno carskim rezom nakon što je trudnicu pregazio pijani vozač
Slovenija je šokirana nesrećom u kojoj su smrtno stradali 27-godišnja trudnica, njezino dijete i pas kojega je vodila na povodcu, nakon što je na njih na pješačkom prijelazu u Mariboru naletio vozač s 1,7 promila alkohola u krvi.

Tragediju je prošle subote izazvao 29-godišnji Martin P. čiji se automobil zaustavio tek 200 metara nakon pješačkog prijelaza.

U ženu u visokoj trudnoći zaletio se bez kočenja, dok je prelazila cestu iza svog zaručnika, vodeći jednog od njihova tri psa.

Preminula je nakon što je u bolnicu dovedena s teškim ozljedama, a dijete je rođeno carskim rezom, prenosi Hina.

Pet dana nakon nesreće i ono je umrlo, potvrdio je na Facebooku otac nastradale žene, prenijeli su danas slovenski mediji.




(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.