6.11.2018. 11:45
3
Uznemirujući video iz Podgorice: Upao u lokal i udarao dvije djevojke, a onda brutalno pretučen
Jedan muškarac je između petka i subote upao u jedan od lokala u Podgorici, a onda je žestoko napao dvije djevojke.

U video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da je muškarac upao u lokal, a potom jednu djevojku udario pesnicom u lice, a drugu prvo nogom, pa onda rukom u lice.

Mladići koji su se zadesili na licu mjesta su pritrčali u pomoć djevojkama, udarali napadača i izveli ga napolje iz lokala, piše Vijesti.me.

Predsjednica Sigurne ženske kuće Ljiljana Raičević napisala je juče na Facebooku da su dvije djevojke koje su pretučene donijele snimak, na kojem se dobro vidi napadač koji ih je iz čista mira provocirao i iznenada napao brutalno, prenose Vijesti.me.

"Povrede su vidljive a priča strašna. Policija je identifikovala napadača koji prema njihovim saznanjima još nije uhapšen. Zbog toga su veoma zabrinute. Mi takođe. Zato smo im i zamračile lica da ne bi imale daljnih neprijatnosti u društvu. Svaki neprimjereni komentar ću brisati. Nadamo se da će Policija profesionalno odraditi posao", navela je Raičević.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.