11.11.2018. 19:04
0
Thaci: Trump podržao pravno obavezujući sporazum Kosova i Srbije
Kosovski predsjednik Hashim Thaci izjavio je danas da je imao “sjajan susret” s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom tokom kojeg je šef Bijele kuće izrazio “stopostotnu podršku pravno obavezujućem sporazumu Kosova i Srbije”.

“Sinoć sam imao sjajan susret s predsjednikom SAD Donaldom Trumpom. On je izrazio ‘stopostotnu podršku pravno obavezujućem sporazumu Kosova i Srbije'”, napisao je Thaci na Twitteru.

Predsjednik Kosova je dodao da je “zahvalan Trumpu za američku podršku”.
Thaci je uz poruku objavio fotografiju na kojoj su on i Trump sa suprugama.

Predsjednici Kosova i SAD su u Parizu, gdje su se povodom stogodišnjice primirja u Prvom svjetskom ratu okupili šefovi država i vlada desetina država svijeta, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.