25.11.2018. 18:56
0
"Nisam bio prijatelj sa Oliverom Ivanovićem, ali nemam veze sa ubistvom. Neću im se predati"
Potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić poručio je da nema nikakve veze sa ubistvom Olivera Ivanovića i da se neće predati, jer ne želi da bude iskorišten u specijalnom ratu koji se vodi protiv Srbije i srpskog naroda.

"Nisam bio najbliži prijatelj sa Oliverom Ivanovićem, ali nisam ubica i nikakve veze sa njegovim ubistvom nemam", naveo je u saopštenju Radoičić za kojim je Kosovska policijska služba raspisala potjernicu nakon što ga nisu pronašli u stanu u petak, kada su u okviru istrage ubistva Ivanovića uhapsili trojicu Srba. 

On je naveo da su došli u njegov stan, gdje živi sa ženom i malom djecom, sa armijom do zuba naoružanih ljudi sa ciljem da ga ubiju, za šta je, kako navodi, dobio jasne dokaze. 

"Neću im se predati, jer ne želim da budem iskorišten kao preparirana lutka za pokazivanje onima koji vode specijalni rat protiv Srbije i srpskog naroda ili instrument u zataškavanju nečijeg gnusnog i zločinačkog napada na jednog od srpskih političkih lidera Olivera Ivanovića, posebno zato što oni nisu došli da me odvedu živog", navodi se u saopštenju. 

Radoičić je naveo da je "posljednji zlikovački upad nazovi policije, a zapravo privatne garde ozloglašenih albanskih terorista u sjevernu Kosovsku Mitrovicu, bio pokazna vježba i prijetnja svakom Srbinu koji riješi da brani svoje dostojanstvo i pravo na život", prenose beogradski mediji. 

On je poručio da ga neće natjerati da napusti pokrajinu, ali je izrazio spremnost da se odazove na poziv Srbije i da bilo kakav iskaz. 

"Uvijek sam spreman da se odazovem, kao što sam spreman i za nju da se borim. Za svoj narod, svoju porodicu i svoju zemlju sam spreman sve da podnesem, ali nisam i neću da prihvatim da me blate i optužuju oni koje su za to platili Amerikanci i Britanci", rekao je Radoičić. 

"Moja sudbina oklevetanog i progonjenog čovjeka je danas sudbina svakog Srbina na Kosovu i Metohiji, jer se svi zajedno u ovim teškim trenucima borimo za kolektivni opstanak srpskog naroda na prostorima na kojima mnogi žele da nas ne bude", naveo je Radoičić. 

"Ako se Srbi na Kosovu i Metohiji pitaju gdje sam, reći ću im samo da sam blizu i da čekam i posmatram, jer nikome od nas nema uzmicanja, a pobjeda će na kraju, bez ikakve sumnje, biti naša. Jer odavde, sa Kosova i Metohije, nema nazad", kaže Radoičić. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.