29.11.2018. 9:23
0
Dragan Zolnajić iz Subotice sa metkom u glavi umro u bolnici, njegova žena nađena bez glave?!
Kako nezvanično saznaje “Blic”, sumnja se da je Zolnajić ubio ženu, a potom pokušao da izvrši samoubistvo

Dragan Zolnajić (53) iz Subotice, kojem se gubi svaki trag 20. novembra, pronađen je danas u jednoj kući u naselju Aleksandrovo sa ranom od metka na glavi, piše “Blic“.

Njegova žena Svetlana je takođe nađena mrtva. Kako nezvanično saznaje “Blic”, sumnja se da je Zolnajić ubio ženu, a potom pokušao da izvrši samoubistvo.

Kako saznaje “Blic”, kuća u kojoj je pronađen Zolnajić pripada bivšoj svekrvi njegove sestre, i nalazi se u istom naselju gdje je on živio sa suprugom. Vjeruje se da je ženu ubio na drugom mjestu.

Kako prenose mediji, prema još nepotvrđenim informacijama, tijelo njegove supruge pronađeno je obezglavljeno u njihovoj kući.

On je u teškom stanju prebačen je u subotičku bolnicu gdje je preminuo.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.