13.12.2018. 9:02
0
Nebojša Medojević izašao iz zatvora, Milan Knežević napokon napustio zgradu Skupštine
Opozicioni poslanik Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević tokom noći napustio je zatvor, u kome je bio od 1. decembra, a njegov partijski kolega, poslanik Milan Knežević, izašao je sinoć iz zgrade crnogorske Skupštine, u kojoj je proveo skoro dvije sedmice kako bi izbjegao hapšenje.

Ustavni sud Crne Gore je u srijedu privremeno obustavio rješenje Apelacionog i Višeg suda o stavljanju u zatvor poslanika DF Nebojše Medojevića i Milana Kneževića.

Medojevića su ispred kapija zatvora čekali porodica i rukovodstvo DF-a, prenijela je RTCG.

Nakon odluke Ustavnog suda, funkcioner DF Andrija Mandić saopštio je da se isplati borba protiv vlasti, dodajući da ne treba pristajati na protivustavne odluke.

"Ovo je mala pobjeda, ali veoma važna, jer smo pokazali otporom da možemo da dođemo do rješenja koja su u interesu svih građana Crne Gore. Mi ne odustajemo od naše borbe", rekao je Mandić novinarima u skupštinskom holu.

Medojević je bio uhapšen u noći 30. novembra na 1. decembar, po nalogu Višeg suda u Podgorici u predmetu povodom tvrdnji o primanju i davanju mita, navodi Tanjug.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.