26.12.2018. 11:48
1
"Srbija izvozi ideje, a Crna Gora ubice"
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da Srbija nikada više neće biti ponižena, ali da mnogima u regionu ne odgovara jaka Srbija.

Vučić je, povodom kritika predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da je Srbija izazvala nemire u regionu, rekao kako Srbija izvozi ideje, za razliku od Crne Gore, u koju ne mogu ni ući oni koji drugačije misle.

Srbija izvozi ideje, ima intelektualni potencijal, ali ne izvozi pucače i ubice i nikad više neće biti ponižena. Zaoštrili smo situaciju tako što su neki od ljudi koji drugačije misle od Đukanovića, a neki od njih misle drugačije i od mene, htjeli da uđu u Crnu Goru da iznesu svoje mišljenje, da obiđu svoje kuće... pa nisu mogli. A na osnovu kojeg akta? Razlika je u tome što mi ne dozvoljavamo ulazak u Srbiju kriminalcima. Ako smo za to krivi, prihvatam krivicu, za drugo ne prihvatam - rekao je Vučić i dodao da Srbija poštuje i Crnu Goru i sve zemlje u regionu, prenosi Kurir.


(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.