5.1.2019. 13:30
0
Provjerava se da li je greškom ubijen: U Beogradu u klasičnoj sačekuši ubijen N.M.
FOTO: Jelena Ivic / Kurir
Jedan muškarac ubijen je sa više hitaca iz vatrenog oružja na Banovom brdu u Beogradu.

Do pucnjave je došlo oko 10.30 časova u Ulici Rajka od Rasine, rečeno je u Hitnoj pomoći. 

Ubijeni je imao oko 38 godina, a pogođen je sa više hitaca u glavu i tijelo, piše "Blic". Policijske ekipe su na licu mjesta. 

Prema pisanju Kurira, N.M. je, prema nezvaničnim informacijama, upucan kada je izašao do svog automobila kako bi iz gepeka uzeo kolica za dijete. Policija provjerava da li je N.M. ubijen greškom, a izgleda da se radilo o klasičnoj "sačekuši".

Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni je živio u jednom dijelu kuće u kojoj stanuje i bivši košarkaš Partizana Vukašin Avdalović, na čiji automobil je prošle godine bačena bomba dok je bio parkiran u dvorištu, prenosi Kurir.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.