24.1.2019. 20:29
0
U Sloveniji velika policijska akcija protiv lanca prostitucije
U više racija u lokalima na području Nove Gorice i Maribora u srijedu i četvrtak slovenska policija ispitala je 19 osoba pod utemeljenom sumnjom da su organizirali opsežni lanac prostitucije, prenosi Hina pisanje slovenskih medija.

Nacionalni istražni ured (NPI), policijski odjel za progon gospodarskog i organiziranog kriminala, naveo je u priopćenju za javnost da se radi o državljanima Slovenije i Rumunjske. Protiv njih i jedne registriranje tvrtke u kojoj je također obavljen pretres vodi se kazneni postupak zbog zloporabe prostitucije, iskorištavanja, proizvodnje i prodaje droga.

Privedeno je osam osumnjičenika, od čega ih šest do daljnjega ostaje u pritvoru.

Kako navode vodeći slovenski mediji, riječ je o jednom od najvećih slučajeva organizirane prostitucije u Sloveniji do sada.

Televizijska postaja POP-TV navodi da je policija duže pratila osumnjičene prikrivenim metodama te da se procjenjuje kako su oni u dužem vremenskom periodu praćenja prostitucijom ostvarili nezakonitu zaradu od preko deset milijuna eura.


(FENA/Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.