27.1.2019. 8:51
0
Strava u Beogradu: Muž i žena izvršili samoubistvo skokom sa zgrade na godišnjicu samoubistva njihovog sina
FOTO: Source.ba / Arhiva
Bračni par u beogradskom naselju Borči koji se jučer ubio skokom sa zgrade, izvršio je samoubistvo na identičan način kao i njihov sin. Kako se saznaje nešto ranije njihova rodica je pozvala policiju i rekla im da ga je D. Nikolić pozvao i obavijestio da će on i V. Nikolić izvršiti samoubistvo.

Policija je odmah otišla na adresu na kojoj su Nikolići bili prijavljeni, ali tamo nikoga nije zatekla, već samo ključeve od stana u sandučetu, prenosi Telegraf.rs.

- Uplakana rodica pozvala je policiju i prenijela im da joj je D. Nikolić rekao da je ovo posljednji njegov poziv i da se nikada više neće vidjeti. Nekoliko policijskih automobila brzo je pristiglo u samo srce Borče, ali su D. i V. Nikolić već ležali u snijegu - navodi osoba upoznata sa slučajem.

Jedna žena je baš u tom trenutku bila ispred zgrade sa malim djetetom.

- Držala je mališana za ruku i zajedno su čistili snijeg sa automobila koji je bio parkiran ispred zgrade. Bili su nasmijani i ništa nisu naslućivali. Trenutak kasnije D. i V. Nikolić su pali iza njih. Majka je zgrabila dijete u naručje i zajedno su briznuli u plač. Mališan je bio veoma uznemiren zbog stravične scene kojoj je prisustvovao - dodao je očevidac.

Uzrok ogromnog bola koji je doveo do ovako tragičnog raspleta je samoubistvo njihovog sina.

- Danas je godišnjica smrti njihovog sina, koji je svijet napustio na isti način. Svi misle da je to učinio kada su on i njegova žena, s kojim je bio 10 godina ostali bez djeteta. To ga je neizmjerno povrijedilo. Nije mogao da podnese bol i patnju koji su ga zarobili. Njegovom smrću se sve promijenilo u porodici Nikolića. Zla sudbina se nadvila nad njima. Sada su se ugasila tri života. Ostala je beskrajna tišina i ništa više - rekao je jedan žitelj Borče, prenosi Telegraf.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.