27.1.2019. 12:54
0
Preminuo 25-godišnji student koji je izboden nožem u Beogradu
FOTO: Blic
Dvadesetpetogodišnji mladić preminuo je jutros u beogradskom Urgentnom centru od posljedica ranjavanja nožem, javila je Radio-televizija Srbije.

Mladić, koji je zadobio više ubodnih rana nožem, pronađen je jutros oko 6.00 časova u Ulici Dimitrija Tucovića, ali je podlegao povredama u Urgentnom centru. 

Televizija "Pink" prenosi, pozivajući se na nezvanične informacije, da je ranjavanju prethodila svađa mladića sa napadačem. 

Isti izvor navodi da je ubijeni mladić, porijeklom iz Čačka, studirao na jednom privatnom fakultetu u Beogradu i stanovao kao podstanar u zgradi ispred koje je izboden nožem. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.