4.2.2019. 12:47
0
Prijetio Vučićevom sinu da će ga objesiti na banderi, policija ga ubrzo uhapsila
Državna sekretarka u MUP-u Srbije Biljana Popović Ivković rekla je danas na TV Pink da je uhapšena osoba naoružana automatskim oružjem koja je pretila vješanjem sinu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Osim njega, uhapšena je i osoba koja je prijetila kćerki i sinu predsjednika Srbije, dodala je Popović Ivković.

Podsjetimo, mediji su juče prenijeli da je sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo dobio je prijetnje na društvenoj mreži Facebook. Kako se navodi, njemu je prijetnju vješanjem na banderi uputio S.M, koji je na ovoj društvenoj mreži postavio i fotografiju sa automatskim oružjem.

Državna sekretarka potvrdila je i da su identifikovani mladići koji su nosili improvizovana veša na protestima u subotu u Beogradu i da se radi o pristalicama pokreta Dveri i Saveza za Srbiju, piše Oslobođenje.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.