4.2.2019. 12:49
0
Ana Brnabić i njena partnerica postaju roditelji
Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić (43) i njena nekoliko godina mlađa partnerka, doktorka Milica Đurđić, uskoro postaju roditelji.

Kako saznaje magazin Gloria, vantjelesnoj oplodnji podvrgla se Milica Đurđić, koja se zbog drugog stanja već nekoliko mjeseci ne pojavljuje sa Anom Brnabić u javnosti, a kako je magazinu Gloria rečeno u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu gdje je zaposlena, otišla je na trudničko bolovanje.

- Premijerka i dalje ostaje pri stavu da ne priča javno o privatnim stvarima. U svakom slučaju hvala na lijepim željama - rekli su za Gloriu u Aninom kabinetu kada su pozvali da čestitaju premijerki i njenoj partnerki.

Takođe, u skladu sa stavom svoje šefice, nisu mogli da nam otkriju kog će pola biti beba, objašnjava Gloria.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.