7.2.2019. 9:52
0
Daruvarec prijeti tinejdžerki Loreni koju je pretukao: Sad se pripremi za smrt, sprema vam se pakao
Ana Gurlica, majka Daruvarčeve žrtve Lorene, koju je nasilnik brutalno premlatio, na Facebooku je objavila novu prijetnju koju je, kako nam je potvrdila u kratkom razgovoru, dobila njena kći.

Daruvarčeva žrtva i njena majka trenutno su u prostorijama policije, prenosi Oslobođenje. 
Policajci rade na zaprimanju kaznene prijave zbog prijetnji, nakon čega će uslijediti policijski izvidi.

Prijetnja je Loreni stigla jučer nešto prije 18 sati na Instagramu.

"Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući - tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku. Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imat ćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije 'živčani slom'. Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro.
Prijatelj od Daruvarca, poz", stoji u objavi.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.