8.3.2019. 16:30
1
Mlada Osječanka: Nogometaš Dinama me pretukao nakon meča sa Benficom, na tijelu imam vidljivih povreda
Dramatična objava osvanula je na Instagram profilu jedne Osječanke koja tvrdi da ju je fizički napao nogometaš Dinama, prenosi "Jutarnji list".

Iva Bošnjak, koja na toj društvenoj mreži ima gotovo 11 hiljada pratilaca, navela je i ime nogometaša - Iyayi Believe Atiemwen. 
 
"Noćas oko 23 sata fizički sam napadnuta od dotičnog gospodina Ijaji Beliv Atimven. Zadobila sam par fizičkih povreda, policija je zabilježila ovaj slučaj. Gospodin je nakon dolaska policije rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali, na svu sreću (nesreću), imam vidljivih povreda na svome tijelu i ovim putem se javno obraćam dotičnom gospodinu, a i upozoravam sve cure, djevojke, da se paze jer ovo je za mene bila jedna velika životna škola koju ću pamtiti do kraja života", napisala je te nastavila:

"I opet, javno se obraćam dotičnom Ijaji Beliv Atimven, koji mi je nanio povrede glave i uz to sve i pokušaj gušenja... S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati nakraj takvim likovima koji misle da su neko i nešto! S tužbom idem do kraja dok manijak ne dobije što je tražio! Gospodine Atimven, ne bojim te se, kao što sam rekla, ti si na to rekao da ja ne znam ko si ti, “ja sam igrač Dinama”. Ovim putem javno prozivam i nogometni klub @gnkdinamo! S svojom izjavom i tužbom idem u sve novine, dok pravda ne pobijedi! Prema izjavama drugih ljudi, ja nisam jedina koja je doživjela ovo! Objavila sam ovo prvenstveno da druge cure ne bi doživjele ovako iskustvo! Također hvala svima na podršci, ja sam dobro", poručuje djevojka. 

Potom je na Instagram Storyju zahvalila svima na podršci. 

"Ja sam dobro, ovo sam napravila jer mislim da ovakvim situacijama treba stati nakraj. Cure, nemojte nikada prešutjeti ovakve situacije", napisala je djevojka. 

Iz policije su na potvrdili da su bili na licu događaja i da još prikupljaju informacije, dok iz Dinama kažu da klub zasad nema komentara niti saznanja o ovom slučaju.

Inače, policija nema obavezu da javi klubu o ovakvim događajima s obzirom na to da se radi o navodnim radnjama koje su dogodile u njegovo privatno vrijeme.

Ijaji Beliv Atimven porijeklom je iz Nigerije, ima 23 godine, a prije Dinama igrao je u Gorici. S Dinamom je potpisao ugovor na pet godina, a nadimak mu je Beli. Njegov je transfer navodno bio drugi najskuplji u historiji Hrvatske Telekom Prve lige. 

Sinoć nije igrao na Maksimiru na utakmici protiv Benfike.

S druge strane, djevojka je rekla kako je s nogometašem Dinama već neko vrijeme u vezi te da se sporni incident dogodio kod njega kući. U posjeti su im bili neki prijatelji, a ona tvrdi da ju je on udario zbog ljubomore koju je iskazivao više puta tokom njihove veze, prenosi Avaz.ba. 

Tvrdi da joj je policija savjetovala da podnese privatnu tužbu, no da ona to neće napraviti jer joj nije do novaca. 




(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.