17.3.2019. 16:05
0
Aleksandar Vučić poručio: Nikada se neću skloniti, nema dogovora sa nasilnicima i siledžijama!
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da nikada neće pristati na kompromise sa nasilnicima i siledžijama, sa onima koji bi da razaraju zemlju, te zamolio pristalice moderne Srbije da ne dolaze u Beograd i ne sukobljavaju se sa malim brojem ljudi pred zgradom Predsjedništva.

Vučić je poručio građanima Srbije da je na svom radnom mjestu, u zgradi Predsjedništva i da nikada neće pobjeći. 

"Nikada se neću skloniti. Principi za koje se zalažem vrijedniji su od života i od svega drugog", rekao je Vučić u obraćanju građanima Srbije iz zgrade Predsjedništva u Beogradu. 

On je istakao da je primoran da im se tako obrati, ali je poručio da nikada neće odustati od borbe za pristojnu i modernu Srbiju. 

"Isto tako nikada neću popustiti pred fašističkim liderom Boškom Obradovićem i pred tajkunima i lopovima koji su unakazili našu Srbiju, Đilasa i Jeremića. Neću se pomjerati ni sa jednog mjesta koje oni pokušavaju da okupiraju", rekao je Vučić. 

On je zamolio pristalice moderne Srbije da ne dolaze u Beograd, kao i sve pristojne Beograđane da ne dolaze i ne sukobljavaju se sa malim brojem ljude. 

"Njih je ovdje oko 450-500 ne više od toga, nisu oni nasilni, nasilni su Boško Obradović, Đilas i Jeremić, banda lopova i fašista koja je riješila da razori zemlju", rekao je Vučić. 

On je istakao da ne izlaze iz zgrade ne zato što ne mogu, već samo zato što neće da povrijede bilo koga, da sačuvaju svaku srpsku glavu. 

"Hoćemo da gradimo modernu i pristojnu Srbiju i zato nikada nećemo pristati na bilo kompromise sa nasilnicima, siledžijama, sa onima koji bi zemlju da razaraju. Ja sam ovdje i biću uvijek na svakom mjestu da se suprostavim nasilju, fašizmu i lopovluku", poručio je Vučić.

(Srna / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.