18.3.2019. 17:15
0
Ivanu je tukao motkom, mučio vrelom peglom i sjekao nožem, i zato će na sud! Ona izlazi iz bolnice danas, oporavak tek slijedi
Oporavak će nastaviti u rodnom Banovom Polju, kod Bogatića (Srbija).
Ivana Filipović (22) danas bi trebalo da bude otpuštena sa Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici na kućno liječenje, nakon šest dana hospitalizacije, gdje je smještena u utorak nakon što ju je, kako se sumnja, pretukao dečko Đorđe Lacković (24), s kojim je živjela u iznajmljenom stanu u Novom Sadu.

Oporavak će nastaviti u rodnom Banovom Polju, kod Bogatića, pišu mediji.

Ivana je u petak imala komplikacije: pojavili su se ugrušci krvi u plućima, pa su joj stavljeni drenovi da se pluća iščiste. Roditelji su medijima rekli da je Ivana ipak bolje i da jedva čekaju da dođe kući i da se oporavi od fizičkih bolova i traume koju je preživjela.

Đorđe Lacković je u policiji priznao da je pretukao Ivanu Filipović. Tukao ju je motkom, mučio vrelom peglom i sjekao nožem. Rekao je da je to uradio u naletu ljubomore.

Određen mu je pritvor do 30 dana i zabrana prilaska žrtvi. Ivanin otac rekao je novinarima da će ga tužiti, piše “Espreso“.


(Admir Oručević)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.