22.3.2019. 12:49
0
Radnik iz BiH pao sa ljestvi, bori se za život
Padom s ljestava juče je u Makarskoj po život opasne povrede zadobio 36-godišnji radnik iz BiH koji je obavljao radove na kući, a zbrinut je na Jedinici intenzivnog liječenja splitskog KBC-a.

Iz splitske policije u petak navode da se ta nesreća na radu dogodila juče oko 8 sati u makarskoj ulici Put Velikog Brda, kada je 36-godišnji državljanin BiH pao s kuće u izgradnji te zadobio teške pozljede opasne po život, prenosi Crna-hronika.info 

Navodno je pao prilikom penjanja ljestvama na prvi sprat kuće.

Na mjestu nesreće obavljen je uviđaj, a o događaju je obaviješten inspektor zaštite na radu, radi obavljanja radnji iz svoje nadležnosti, rekli su u policiji.





(Lejla Trle)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.