24.3.2019. 15:27
0
Beba koju je ugrizao pas životno ugrožena, na aparatima
Jednomjesečna djevojčica koju je u petak u mjestu Repaš kod Koprivnice ugrizao pas je stabilno, ali je još u životnoj opasnosti.

Potvrdio je to Goran Roić, direktor Klaićeve bolnice u koju je djevojčica dovezena u petak navečer te hitno operirana.

,- Vitalni znakovi su stabilni. Djevojčica je na respiratoru na intenzivnoj njezi. Kontrolni CT mozga je napravljen da se uporedi ima li kakvih komplikacija. Još je životno ugrožena, ali vitalni znakovi su stabilni. Mirno je provela noć - kaže Roić.

Podsjetimo, do nesreće je došlo u petak poslije podne u mjestu Repaš kod Koprivnice, u porodičnoj kući. Još nisu poznate sve okolnosti napada pas, prenosi Avaz.

Protiv 45-godišnjeg oca bebe koju je ugrizla argentinska doga bit će podnesena krivična prijava, potvrdila je Diana Žagar, portparol PU koprivničko-križevačke.



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.