7.4.2019. 17:39
0
Žestoka tuča navijača Partizana, potukli se između sebe
U nedjelju, nešto prije 14:00 sati, došlo je masovne tuče navijača Partizana. Prema prvim saznanjima do kojih dolaze srbijanski mediji, navijači su se međusobno sukobili, prenosi Avaz pisanje srbijanskih medija.

U žestokom sukobu na desetine je povrijeđenih, a kladionica je demolirana. Jake policijske snage su bile na terenu, a prisutno je i nekoliko vozila Hitne pomoći, prenosi portal NS uživo. Do sada je saopćeno da su četiri prevezene u Klinički centar Vojvodine. 

Pripadnici policije zatvorili su Zrenjaninski put i kontroliraju sva vozila, pa se stvaraju gužve. Forenzičari vrše uviđaj na licu mjesta. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.