24.4.2019. 13:30
1
Kamere zabilježile stravičan trenutak nesreće u Srbiji: U trenu poginuli otac i dvojica sinova
Stravična saobraćajna nesreća kod Rume u Srbiji, u kojoj je stradalo troje, a povrijeđeno četvero ljudi, zabilježena je obližnjom kamerom s lokalnog puta.

Videosnimak je objavila Sremska TV. Do nesreće došlo je noćasoko tri sata poslije ponoći, kada su išli po mladu, nakon čega je automobil Renault Laguna sletio  s puta i zakucao se u banderu.

Troje mladih ljudi je poginulo, a četvero je povrijeđeno u ataru sela kod Rume i to kada su išli zaprositi mladu, saznaje Blic. 

U nesreći su poginuli Miroslav J. (37) iz Krčedina, Mirko J. (19) iz Starih Banovaca i Mirko J. (17), također, iz Starih Banovaca.

U teškom stanju nalazi se N. P. (16) iz Golubinaca, dok je teške tjelesne povrede zadobila Nagelina N. (27) iz Nikinaca, a lakše je povrijeđen Aleksandar D. (21) iz Golubinaca.

Mještani su za Sremsku TV ispričali da se sve odigralo u nekoliko sekundi i da je bilo užasno. 

- Čulo se kao eksplozija. Bilo je grozno, komšije su pokušale pomoći koliko su mogle. Vatrogasci su ih izvlačili iz vozila - ispričala je Hatidža Cvijetičanin. 

U vozilu je, kako se saznaje, bilo osam osoba, dok je jedna od njih bila u gepeku.

- Bilo je strašno za gledati. Kažu da su bili da prose mladu, poginuli su valjda otac i dva sina, jedan od njih se trebalo da se oženi - rekao je jedan mještanin. 


 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.