12.5.2019. 20:25
0
Sergej Trifunović otvoreno o protestima i opoziciji: Shvatio sam da je to gubljenje energije
Sergej Trifunović, srbijanski glumac i predsjednik Pokreta slobodnih građana, u intervjuu za srbijansko “Vreme” je između ostalog istakao da su protesti loše vođeni i da je njihov sadržaj mizeran.

Loše su vodili proteste i time su potrošili ljude. Sadržaj koji su oni ponudili je mizeran, prilično bijedan i nemaštovit – rekao je Trifunović.

On je nakon toga dodao da ne ide na sastanke opozicije.

– Shvatio sam da je to gubljenje energije. To su sastanci koji traju četiri sata i uglavnom se ne nađe nikakvo rješenje. Nemam vremena da se bavim tim – rekao je on.

Trifunović je stao na čelo Pokreta slobodnih građana kada se povukao Saša Janković u januaru ove godine, piše “Vreme“.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.