24.5.2019. 13:17
0
Ovo je Goran Janković, osumnjičen da je ubio ženu i njene roditelje: Sa Mirjanom imao dvoje male djece
Bez znakova života policija je zatekla Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu Pajić (57) i njihovu kćerku Mirjanu (32).

Goran Janković (36), vulkanizer iz Veternika (Srbija), navodi se kao glavni osumnjičeni za ubistvo svoje supruge Mirjane (32) i njenih roditelja Branislava i Nade Pajić jutros u Novom Sadu. On je trenutno u bjekstvu, za njim policija intenzivno traga, a Novi Sad je blokiran dok se navodni počinilac ne pronađe, prenosi “Srbija Danas“.

Prema prvim i nepotvrđenim saznanjima, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora. Goran je, navodno, bio ubijeđen da Mirjana ima drugog i da ga vara. Nezvanično, Jankovića je Mirjana prije samo dvije sedmice prijavila za nasilje u porodici i on je tada dobio zabranu prilaska supruzi.

Sudeći po njegovom Facebook profilu, par je imao dvoje male djece, dva sina. Janković je često objavljivao slike svojih sinova, a ispod njih svi su im čestitali na divnoj porodici koju imaju.

U potrazi za Jankovićem policija od jutros na svim izlazima iz Novog Sada detaljno kontroliše svako vozilo i građane koji su se uputili van grada.

Protiv Jankovića postoji i prijava za ilegalno posedovanje oružja, pišu mediji.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.