7.6.2019. 8:43
0
U Beogradu ubijen još jedan migrant
U Beogradu je u četvrtak navečer ubijen još jedan migrant, zločin je počinjen nožem samo 24 sata nakon što je u tučnjavi u srijedu izboden 21-godišnji Afganistanac, a beogradski mediji tvrde da je riječ o odmazdi za sinoćnje ubojstvo.

Ubojstvo se dogodilo oko 22 sata kod izbjegličkog kampa u beogradskom predgrađu Krnjača, a sa 24 uboda nožem usmrćen je šesnaestogodišnji migrant.

Žrtva je usmrćena ubodima u grudi i trbuh, a sumnja se da je u pitanju osveta Afganistanaca bliskih migrantu koji je u srijedu navečer ubijen ispred jednog kafića u Beogradu.

Srbijanska policija priopćila je nakon tog ubojstva da je jedan od osumnjičenih uhićen, a da je drugi maloljetnik identificiran te se za njim traga, prenosi Hina.

Mediji navode da je u srijedu ubijeni Afganistanac (22) bio je blizak krijumčarskim krugovima koji djeluju u regiji.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.