14.6.2019. 16:42
0
Neredi u Albaniji demonstranti kamenicama gađali automobil albanskog premijera Edija Rame
Demonstranti u Albaniji kamenicama su napali kolonu automobila u kojem je bilo i vozilo albanskog premijera Edija Rame u gradu Libražd, nadomak makedonsko-albanske granice.

Kako prenosi “Srpska” prema tim informacijama, albanska policija je uspjela zaustaviti blokadu konvoja u kojoj se nalazio Rama.

Automobil albanskog premijera ipak je uspio zaobići najveći dio mase građana koristeći sporedne puteve.


Nekoliko demonstranata je povrijeđeno nakon što su ih udarila vozila iz konvoja.

Incident se dogodio u trenutku kada je albanski parlament osudio predsjednika Ilira Metu i njegove odluke o otkazivanju lokalnih izbora u toj zemlji koji je trebalo da se održe 30. juna.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.