15.6.2019. 14:57
13
Dačić: Bosna i Hercegovina nikad neće biti muslimanska
Bosna i Hercegovina nije i nikad neće biti muslimanska kako to hoće Bošnjaci. Da sad ne pretjerujem, počinjem da ličim na Mileta Dodika.

Poručio je to Ivica Dačića, ministar vanjskih poslova Srbije na Saboru SNSD-a odražan danas u Laktašima, objavila je N1 Televizija.

Milorad Dodik reizabran je danas za predsjednika SNSD-a, na Saboru stranke kojem je prisustvovalo više od 1.200 delegata.

Dodik je zahvalio delegatima na reizboru i istakao da je čast, privilegija, kao i obaveza biti predsjednik najjače političke stranke u Republici Srpskoj.

Iz SNSD-a ranije je saopćeno da Saboru prisustvuju ambasador Rusije u BiH Petar Ivancov, ambasador Kine u BiH Ji Ping, predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, lideri DNS-a Marko Pavić, Socijalističke partije Petar Đokić, DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, član Predsjedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović, predstavnici Demokratske partije Srba u Makedoniji, Prve SDS-a, te druge zvanice iz političkog i društvenog života, prenosi agencija Patria.



(Patria / Lejla Trle) 

13
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.