17.6.2019. 20:19
0
Milo Đukanović: Tuđe ne otimamo, naše ne damo
Milo ?ukanović, predsjednik Crne Gore, izjavio je kako nemaju namjeru da otmu jedan milimetar nečije teritorije, ali da neće dozvoliti da se otima ono što pripada toj državi.

- Onima koji imaju ideje paternalizma nad Crnom Gorom moramo poručiti da je naša zemlja nezavisna, suverena, međunarodno priznata država časnih, ponosnih i dostojanstvenih građana, kojima niko nikada nije upravljao sa strane - rekao je Ðukanović na izbornoj konferenciji Demokratske partije socijalista u Beranama.

Ðukanović, koji je i lider DPS-a, istakao je kako nije bitno je li neko nosi odijelo ili mantiju, jer svi moraju jednako da se ponašaju, u skladu sa zakonom, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.