8.7.2019. 21:41
0
Anonimni gejmer koji sebe zove ''Gospodin Nitko'' najavio kandidaturu na izborima u Hrvatskoj
Anonimni gejmer iz Nina koji sebe zove „Gospodin Nitko“ objavio je na Youtube-u svoju kandidaturu za predsjednika Hrvatske uz nekoliko snimaka u kojima izlaže svoj program.

U saopštenju za medije naveo da je kao „najpozitivniji političar po izboru građana“ odlučio da se obrati javnosti preko YouTubea i da se kandiduje za predsjednika, prenosi N1.

Nitko navodi da je odlučio da krene u kampanju za predsjedničke izbore pod sloganom „Resetujmo Hrvatsku“ (Ctrl+Alt+Del), a njegov glavni cilj je da probudi mlade i da skrene pažnju na njihove probleme.

„Iako su ovlašćenja predsednika ograničena, smatram da uz današnje kanale komunikacije predsjednik može i mora da vrši pritisak na Vladu i Sabor kako bi se sprovodile mjere kojima je cilj, između ostalog, sprečavanje demografske kataklizme“, rekao je gospodin Nitko.

„Već mjesecima gospodin Nitko je jedan od najpozitivnijih političara u Hrvatskoj i u samom je vrhu po simpatijama građana. Podstaknut svojom popularnošću gospodin Nitko smatra da je njegova dužnost i odgovornost da se kandiduje za predsjednika Hrvatske“, dodao je on.

Nitko kaže da je hardkor gejmer, zaljubljenik u alpinizam i penjanje, kao i da se zalaže za kulturu pametnih gradova. Rodom je iz Nina i ima ženu i sina, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.