11.7.2019. 22:22
0
Zoran Marjanović 11. septembra na optuženičkoj klupi
Zoran Marjanović, koji se tereti da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki kod Borče u Srbiji ubio suprugu i pjevačicu Jelenu Marjanović, prvi će se put naći u sudnici 11. septembra u 11 sati, za kada je Viši sud u Beogradu zakazao pripremno ročište.

Kako prenose srbijanski mediji, prvo pripremno ročište bit će zatvoreno za javnost. Planirano je da se Marjanović izjasni o krivici, a tužilaštvo i njegovi branioci sudu će prezentirati dokaze koje tokom postupka planiraju izvesti.

Javnost će poslije prvog ročišta moći da prisustvuju suđenjima, dok će svjedočenje kćerke Jane, budući da je maloljetna, vjerovatno biti zatvoreno za javnost.

Inače, srbijanski mediji ovaj predmet su prozvali „suđenje vijeka“, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.