28.7.2019. 18:56
0
Poznat motiv ubistva u Šapcu: Biserka umrla u mukama, prerezanog grkljana, dok je muž pokušavao da se ubije
Narušeni porodični odnosi su, po do sada poznatim informacijama, motiv ubistva koje se sinoć oko 21 sat dogodilo u prigradskom šabačkom naselju Mišar (Srbija).

Milorad M. (57) je osumnjičen da je kuhinjskim nožem preklao suprugu Biserku M. (51) koja je preminula na mjestu krvavog pira, prenosi “Srbija Danas“.

Biserka je prije nekoliko dana napustila Milorada i sinoć je došla kući da bi se pomirili. Međutim, on je htio da se razvedu i oko toga su se prvo posvađali, nakon čega je, kako se sumnja, on na nju nasrnuo nožem, zadao joj više udaraca u grudi i na kraju prerezao grkljan.

Kada je vidio da je Biserka izdahnula, Milorad je navodno istim nožem pokušao da izvrši samoubistvo.

Prema informacijama, nanio je sebi više ubodnih rana po rukama i vratu. Međutim, ubrzo je na lice mjesta stigla policija, savladala ga i kolima hitne pomoći on je prevezen u šabačku bolnicu.

Supružnici imaju pet kćerki koje su udate i sina. Pored njih, u dvorištu porodične kuće sinoć se okupio i veliki broj rođaka. Oni su između sebe razgovarali i nisu htjeli da razgovaraju sa novinarima.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.