2.8.2019. 8:14
0
"Bio sam na balkonu i čuo sam pucnjeve. A onda su se začuli ženski jauci"
FOTO: Source.ba / Arhiva
Ubica u Zagrebu je ubio šest osoba, tri muškarca, dvije žene i jedno malodobno dijete, a preživjela je samo sedmomjesečna beba.

Nakon neviđenog masakra, policija je napravila veliku potjeru za ubicom, a onda se ubica sam likvidirao prilikom hapšenja.

- Bio sam na balkonu kad sam čuo pucnjeve. Sigurno su bili pištoljski, a onda su se čuli ženski jauci. Po zvukovima koji su dopirali činilo mi se kao da dopiru s negdje od Hendrixovog mosta. Minutu kasnije, u 21.21 nazvao sam prijatelja i rekao da sam upravo čuo pucnjavu. Nisam mogao vidjeti nikakve bljeskove od ispaljenih hitaca, ali sam to jasno čuo. Nije bila rafalna paljba - ispričao nam je očevidac pucnjave za Jutarnji list.

- Vriskovi koji su se čuli dopirali su iz ovog dijela kratkog dijela ulice koja izlazi s jedne strane na Remetinečku, a s druge strane na Ulicu Radoslava Cimermana. Na balkon sam izišao jer sam očekivao goste, ali nakon što sam čuo pucnjeve rekao sam im da ne dolaze. Ubrzo je došla policija koja nam je zabranila da prilazimo mjestu zločina - ispričao je očevidac.

Sagovornik Jutarnjeg je rekao kako nakon toga nije čuo da bi se bilo kakav automobil brzo udaljavao s mjesta zločina. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.