2.8.2019. 9:26
0
Otkriven identitet ubice koji je u Zagrebu ubio šest ljudi: Ubijene sestre Maja i Josipa, 10-godišnjak bio Majin sin
Nakon masakra u Zagrebu, otkriven je identitet pomahnitalog ubice. Kako pišu hrvatski mediji, riječ je o Igoru Nađu koji je počinio strašni zločin na Kajzerici.

Ubio je tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana u jednom on najstrašnijih zločina u posljednjoj historiji Hrvatske.

Kako javlja RTL, ubijene su sestre Maja i Josipa T., a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Maja bi za osam dana slavila 35. rođendan. Beba koja je pronađena neozlijeđena na poprištu zločina dijete je ubice koji je počinio samoubistvo, doznaju hrvatski mediji.

Igor Nađ se nakon masakra dao u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom hapšenja počinio samoubistvo.

Počinitelj je pronađen nedaleko od Gvozda, ali zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima. 

Taksi vozilo Škoda Oktavia koje je vozio višestruki ubica, pronađeno je pored napuštene zgrade sa grafitima na području Brezovice.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.