11.8.2019. 21:43
0
Misterij utapanja u Krki: Našli stvari, ona je bila studentica?
Nakon što su na dubini od tri metra u rijeci Krki pronađeni utopljeni muškarac i žena, objavljeno je kako se radi o azijskim turistima, 21-godišnjoj Koreanki i starijem muškarcu
Postupak identifikacije je u toku, a obdukcija još nije gotova, rekla je za Dnevnik.hr glasnogovornica šibensko-kninske policije Marica Kosor.

- Radi se o starijoj muškoj i mlađoj ženskoj osobi. Tokom očevida izuzete su stvari i isprave koje bi se mogle dovesti u vezu s preminulima - dodala je.

Pronađene su lične stvari mlade žene koja se u subotu poslijepodne utopila zajedno sa starijim muškarcem azijskog podrijetla u rijeci Krki, nekoliko metara od Skradinskog buka. Neslužbeno se doznaje da se radi o 21-godišnjakinji, državljanki Koreje, dok muškarčeve  stvari još nisu pronađene, piše Morski.hr. 

Iz NP Krka parka za isti portal su rekli kako se radi o Koreancima koji su u Nacionalni park stigli rent a carom.

- U šumici kod slapa pronašli su njihove stvari, njezinu studentsku iskaznica, koja pokazuje da je djevojka 1998. godište. Pronašli su i njihove ulaznice za Krku koje su im izdane u subotu u 13:20 sati. Tijela su im pronađena na 20 cm jedno od drugoga. Njegove dokumente nisu pronašli, pa je moguće da su ostali unutar automobila na parkingu - piše Morski.hr. 

Nitko nije primijetio ništa, dok već nije bilo kasno, a utopili su se na mjestu na kojem se inače kupa mnogo ljudi, prenosi Face TV.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.