15.8.2019. 9:22
0
Pijana vozačica naletjela na motor kod Poreča, muškarac poginuo na licu mjesta
Na području Poreča sinoć oko 23:30 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok je jedna teško, a jedna lakše povrijeđena, prenose hrvatski mediji.

Nesreća se dogodila kada je 32-godišnjakinja pod utjecajem alkohola od 1,44 promila upravljala automobilom marke VW pulske registarske oznake iz smjera Poreča prema Kukcima. 

Nedaleko od mjesta Kukci vozačica je djelomično prešla na suprotnu stranu kolovoza, gdje je prednjim dijelom automobila udarila u motocikl Gillera pulske registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnjak.

Od siline udara motociklist je s maloljetnom putnicom pao na travnatu površinu. U nesreći je vozač motocikla preminuo na mjestu događaja, dok je putnica zbog teških povreda zadržana na liječenju u OB-u Pula.

Vozačica Volkswagena je lakše povrijeđena te je zbog izazivanja saobraćajne nesreće uhapšena i nad njom se provodi kriminalističko istraživanje.

PorecUdes
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.