21.8.2019. 15:40
0
Grlić Radman: Svaki Hrvat zna da je izvršena velikosrpska agresija na Hrvatsku
Novi šef hrvatske diplomacije Gordan Grlić Radman rekao je u srijedu da svaki Hrvat zna da je izvršena velikosrpska agresija Miloševića režima u Hrvatskoj i da je siguran da tako govori i predsjednica, komentirajući medijske napise da je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić zatražio od Kolinde Grabar-Kitarović da se prestane cijelo vrijeme govoriti o "velikosrpskoj agresiji".

"Svaki Hrvat zna da je to bila velikosrpska agresija Miloševićeva režima. Mi smo vodili Domovinski, obrambeni rat", rekao je Grlić Radman i dodao da je siguran da i "predsjednica tako govori", prenosi Hina.

Nije bio upoznat s time da je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, prema pisanju hrvatskog tjednika Nacionala, zatražio hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović da se ne koristi stalno izraz "velikosrpska agresija". Vučić je te navode potvrdio za Prvu srpsku televiziju.

Grlić Radman je komentirao i objavljenu imovinsku karticu po kojoj ukupna vrijednost imovine ministra i njegove supruge iznosi oko 28,5 milijuna kuna (oko 7 milijuna eura).

Rekao je da je mjesec dana radio na tome sa stručnjacima i odvjetnicima "upravo zbog znatiželje i transparentnosti, javnost je na to osjetljiva".

Novi šef hrvatske diplomacije rekao je da je sve odrađeno po propisima i da se "nema što kriti".

"Ono što vas uvjeravam je da će moja imovinska kartica biti puno manja kad prestanem biti ministar", zaključio je novi hrvatski ministar vanjskih poslova.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.