30.8.2019. 14:05
1
Voditeljica Jovana Jeremić na ljetovanju u Crnoj Gori doživjela infarkt
Voditeljica TV Happy, Jovana Jeremić, na ljetovanju u Crnoj Gori doživjela je infarkt i samo zahvaljujući mužu Voji Miloševiću, koji je odmah reagovao i odvezao je u prvu bolnicu, ona je preživjela i nema oštećenje srca.

Piše: Haris Ahbabović

"Doživjela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posljedice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi. Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi je bilo loše, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha", priča Jovana.

"Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrijana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor", rekla je Jovana.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.