10.9.2019. 20:15
1
Šta se krije iza smrti Srpkinje Ivone Jovanović iz Australije?
Smrt Srpkinje u Australiji, Ivone Jovanović (27), koja je pronađena u nedjelju oko 20.30 sati sa prostrijelnom ranom u grudima, mogla bi da bude nesretan slučaj, prenosi beogradski Blic.

Policija, koja je privela njenog bivšeg dečka Hristosa Panagakosa, kaže da zasad ne postoje indicije da je on pucao, te nije isključena mogućnost da je riječ o "slučajnom upucavanju".

Kako navode australijski mediji, Ivonin dečko je saslušan u policiji, ali protiv njega još nije podignuta optužnica, jer u ovom trenutku nema dokaza da je on počinio ovaj zločin.

Nekoliko sati nakon pucnjave, Panagakos je uhapšen zbog sumnje da je počinio ovaj zločin, a otkriveno je i da su u Ivoninom stanu u vrijeme pucnjave bili njeni prijatelji, bajkeri, koji su pobjegli sa mjesta zločina nakon što je jedan od njih pozvao hitnu pomoć.

Također, saznalo se i da se ona kobne večeri vidjela sa Panagakosom, koji je dobro dobro poznat tamošnjoj policiji zbog prodaje droge.

Uprkos svemu, policija ne vjeruje da je pucnjava u nedjelju bila povezana sa bajkerima ili nasiljem u porodici, pošto je Panagakos detektivima rekao da je i dalje blizak sa bivšom partnerkom.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.