15.9.2019. 10:01
0
Objavljen snimak tuče: Tri muškarca pretukla zeta Nataše Bekvalac, a onda ga jedan izbo nožem dok je ležao na podu
Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada pretučen je i izboden jučer oko 13 sati oštrim predmetom ispred jednog kafića u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu, prenose srbijanski mediji.

Sportista i zet pjevačice Nataše Bekvalac je, kako se vidi na snimku, prvo brutalno pretučen od strane trojice ljudi, a kada je završio na podu, jedan o muškaraca koji su učestvovali u tuči mu je prišao i, kako se pretpostavlja, izbo ga oštrim predmetom.

Mihajlović je inače bivši šampion SBC organizacije, jedan od prvih srbijanskih MMA boraca, priznatih na međunarodnom nivou.

- Mihajlović je s drugarom bio u kafiću svog brata kada se iznenada najprije verbalno sukobio sa napadačem koji je sjedeo za susjednim stolom. Sukob se nastavio ispred lokala, kada su se Mihajlović i još jedan muškarac potukli. Međutim, ubrzo su došla još dvojica muškaraca, pa su i oni nasrnuli na MMA borca. Jedan od te trojice ga je udario pepeljarom, nakon čega se Mihajlović srušio. Ovaj ga je potom udario još nekoliko puta, a potom je izvukao nož i zario mu ga nekoliko puta u noge. Poslije toga napadači su pobjegli - navodi izvor iz istrage.  

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mjesta i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar KC Vojvodine. On je jučer izašao iz bolnice i liječenje će nastaviti kod kuće. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.