7.10.2019. 18:42
0
Snimak eksplozije bombe ispred kafića "Tani" čiji je vlasnik Ranko Radulović
U Nikšiću u Crnoj Gori je 4. oktobra bomba bačena na lokal „Tani" prilikom čega je na objektu načinjena veća materijalna šteta, prenose crnogorski mediji.

Srećom, niko nije povrijeđen, a video nadzor ovog lokala je snimio eksploziju i napadača kako baca eksplozivnu napravu. 

Nikšićka policija izuzela je snimke sa video nadzora. U trenutku eksplozije, u lokalu je bio samo stražar koji je čuo udar, izašao ispred lokala, vidio eksplozivnu napravu koju je odgurnuo nogom, a zatim se vratio i sklonio iza šanka. I u junu 2015. godine na nekoliko metara ispred lokala Tani bačena je bomba. Tom prilikom niko nije stradao, ali je pričinjena šteta na automobilima koji su bili parkirani ispred lokala.  

Vlasnik kafića "Tani" je Nikšićanin Ranko Radulović, koji se nalazi u pritvoru, zbog optužbe da je formirao kriminalnu grupu, koja je između ostalog planirala ubistva visokih policijskih funkcionera.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.